У СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ Я НЕ БАЧУ НІЧОГО ПРОБЛЕМНОГО — ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР ДИРЕКТОРАТУ З ПИТАНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ОБОРОНИ В ОФІСІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

У системі управління я не бачу нічого проблемного, тому що вона сьогодні вже відповідає стандартам, які сьогодні є в країнах.

Про це в інтерв’ю інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомив генеральний директор Директорату з питань національної безпеки та оборони в Офісі Президента України Іван Апаршин.

Зокрема, він вважає, що в Україні система управління вже виходить на той рівень, щоб мати змогу реагувати за хвилини.

«Можна обладнати пункти управління, але чи будуть вони ефективні під час сучасних війн», — висловив сумнів співбесідник.

«Сьогодні ми підійшли до того часу, коли є точна позиція розуміння, що РФ продовжує розвиватися, створюючи дивізії, армію, оперативно-стратегічні напрямки. Тобто ми бачимо в цьому колишні погляди на форми застосування Збройних сил, але це зовсім не так», — заявив І. Апаршин.

Підбиваючи підсумки, генеральний директор Директорату з питань національної безпеки та оборони в Офісі Президента України заявив, що на сьогодні в Україні є об’єднаний оперативний штаб оперативного командування, а це притаманно країнам НАТО, але нажаль, він не функціонує належним чином.

Поделиться публикацией