У РОСІЇ ПРОВЕЛИ МОДЕРНІЗАЦІЮ БРОНЕМАШИНИ

У Росії представили ​​глибоку модернізовану бронемашину БРДМ-2МБ «Бекас».

Про це 11 червня ц.р. повідомив Украънський мілітарний портал посилаючись на ЗМІ Росії.

У Рузском районі Московської області підприємство ТОВ «Б-АРМС» представило глибоко модернізовану версію броньованої розвідувально-дозорної машини БРДМ-2МБ «Бекас».

Робота над модернізацією БРДМ-2 почалася у 2016 році, повідомив головний конструктор проєкту Олексій Бутримов.

«Спочатку була зроблена перша машина БРДМ-2МС «Стриж», яку ви могли бачити на параді в Лаосі, в Киргизії й в інших країнах при передачі машин. В процесі виробництва перших машинокомплектів ми зробили другу модернізацію», – розповідає головний конструктор.

Він зазначив, що ця версія машини відрізняється поліпшеними характеристиками, додатковим бронюванням, протимінним комплексом, а також оснащена новою системою кондиціювання.

За словами головного конструктора, машина призначена для охорони, прикордонної служби та для тих силових відомств, яким потрібно швидке і компактне реагування.

Admixer

Як повідомляє виробник, БРДМ-2МБ «Бекас» добре підходить для міста і пересіченої місцевості. Дизель потужністю 136 кінських сил дозволяє машині легко розганятися до 100 кілометрів на годину.

БРДМ-2 – Бойова розвідувально-дозорна машина.

Колісна, броньована, плаваюча, озброєна 14,5-мм великокаліберним кулеметом КПВТ, спареним 7,62-мм кулеметом ПКТ у баштовій установці.

22 травня 1962 бойова машина була прийнята на озброєння.

Поделиться публикацией