У ЗОНІ ООС ПРОЙШЛА ПЕРЕВІРКА ГОТОВНОСТІ ПРОТИТАНКОВИХ І ТАНКОВИХ ПІДРОЗДІЛІВ

В районі відведення важкого озброєння оперативно-тактичного угруповання «Схід» операції Об’єднаних сил пройшла раптова перевірка готовності протитанкових і танкових підрозділів.

Про це 15 січня ц.р. повідомив Цензор.нет.

Танковий підрозділ здійснив марш до точки, де ворог може ймовірно прорвати оборону, і розгорнувся на певному вогневому рубежі. Уже на місці екіпажі танків здійснили маскування техніки з подальшим виконанням визначеного командуванням тактичного маневрування.

Водночас завданням протитанкового резерву було під прикриттям ранкової темряви зайняти вигідний рубіж і виявити та умовно знищити танки противника керованими ракетами. Зокрема, було перевірено дії з висування на позиції, підготовки до застосування і знищення ворожих цілей із застосуванням протитанкових ракетних комплексів «Стугна-П».

«Несподівана перевірка бойової готовності показала, що підрозділи навчені, підготовлені і здатні виконати в разі прориву збройними формуваннями РФ нашої оборони бойове завдання зі знищення противника», — зазначили у штабі командування ОТУ «Схід».

 

 

 

 

 

 

 

 

Поделиться публикацией