У ДНІПРІ ГОРІВ ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АГРЕГАТНИЙ ЗАВОД

У Дніпрі горів оборонний завод – ПАТ «Дніпропетровський агрегатний завод», що виготовляє ленійку комплектуючих для двигунів літаків та БПЛА.

Про 16 листопада ц.р. повідомив Український мілітарний портал, посилаючись на повідомлення пресслужби ДСНС у Дніпропетровській області.

Сталась пожежа 14-го листопада на площах підприємства розташованого на вулиці Щепкіна Чечелівського району міста Дніпро.

За викликом негайно направлено чергові відділення 1-ої, 2-ої, 3-ої та 5-ої, державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що займання виникло всередині одноповерхового виробничого приміщення розташованого на території «Дніпропетровський Агрегатний Завод». Вогонь охопив перекриття споруди та приміщення всередині. Вогнем пошкоджено дах виробничого приміщення та промислові матеріали. Загальна площа пожежі склала 400 м², – йдеться у повідомленні ДСНС

Пожежу локалізовано о 17:51 та ліквідовано о 20:07. Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає, рівень завданого збитку не озвучено.

У Дніпрі горів оборонний завод. Гасіння пожежі на ПАТ «Дніпропетровський аграрний завод» Фото: ДСНС

До ліквідації пожежі було залучено 26 чоловік особового складу та 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Поделиться публикацией