УРЯД УХВАЛИВ ДОЗ НА ТРИ РОКИ

Cьогодні, 14 лютого, Кабінет Міністрів України ухвалив основні показники державного оборонного замовлення України (ДОЗ) на 2018-2020 роки. Про це повідомляє «Урядовий портал».

“Планувати державне оборонне замовлення на три роки ми почали у 2017 році, і ця система вже довела свою ефективність як для державних замовників, так і для підприємств-виконавців ДОЗ”, — прокоментував рішення Уряду заступник Міністра економічного розвиту і торгівлі України Юрій Бровченко.

Як зазначається у повідомленнів, ухвалене Урядом державне оборонне замовлення базується на основних напрямах бюджетної політики на 2018-2020 роки. В середньостроковій перспективі основні зусилля держави будуть спрямовані на забезпечення української армії сучасними зразками озброєння та військової техніки. У 2018 році фінансування державного оборонного замовлення здійснюватиметься в істотно більших обсягах.

Попередньо проект державного оборонного замовлення на 2018-2020 роки був розглянутий та схвалений Радою національної безпеки і оборони України.

 ІА «ОПК»
Поделиться публикацией