УКРСПЕЦЕКСПОРТ ВИКОНАВ ДВА КОНТРАКТИ ДОЗ

Державна компанія «Укрспецекспорт», що входить до складу ДК «Укроборонпром», завершила виконання контрактів в рамках державного оборонного замовлення та поставила продукцію військового призначення для одного з правоохоронних органів і Збройних сил України.

Про це 31 липня ц.р. повідомили на офіційному сайті ДК «Укроборонпром», посилаючись на  директора УСЕ Вадима Ноздрю.

Крім того, триває успішне виконання замовлення з постачання товарів військового призначення для однієї зі спецслужб України.

«Нещодавно, в рамках виконання державного оборонного замовлення, «Укрспецекспорт» доставив з однієї з країн-членів НАТО важливі вироби військового призначення, які отримав один з правоохоронних органів України. Також ми поставили для нашого війська високоточні керовані боєприпаси з Європи і продовжуємо поставки продукції в одну зі спецслужб України. Відтак, контракти в рамках ДОЗ виконуються вчасно і у повному обсязі, хоча економічні умови для цього наразі не найкращі», – розповів Вадим Ноздря.

Виконання таких замовлень – черговий внесок компанії «Укрспецекспорт» у посилення боєздатності української армії, спецслужб та правоохоронних органів, а також обороноздатності всієї країни в цілому, адже поставки продукції відбуваються у складних умовах світової пандемії та карантинних обмежень.

Закриття кордонів суттєво ускладнило зовнішньоекономічні зв’язки та відобразилося на обсягах експорту українського озброєння та військової техніки, пояснюють в «Укрспецекспорті».

Водночас, експортери «Укроборонпрому» продовжують вчасно виконувати зобов’язання по зовнішнім контрактам і коронавірус не став перешкодою для виконання державного оборонного замовлення підприємствами-учасниками УОП.

«Хочу наголосити, для «Укрспецекспорту» коронавірус – не виклик, а можливість. У нових реаліях компанія знайшла можливості та інструменти так само успішно працювати з міжнародними партнерами для зміцнення обороноздатності нашої країни, як це було до пандемії», – додав Вадим Ноздря.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поделиться публикацией