«УКРОБОРОНПРОМ» ПРЕДСТАВИВ НА KADEX-2018 ПРОЕКТ МОДЕРНІЗАЦІЇ КОРАБЛЯ ТИПУ «БАРС»

У рамках міжнародної виставки КАDEX-2018, що відбувається в Астані (Казахстан), на стенді ДК «Укроборонпром» представникам Міноборони Республіки Казахстан презентовано проект модернізації  корабля «Барс». Про це повідомляють на офіційному сайті держконцерну 24 травня ц.р.

 

Також представлено інші напрацювання українського кораблебудування.

Впродовж кількох років підприємства, що входять до складу Концерну, забезпечили будівництво чотирьох кораблів проекту 250 «Барс» для ВМС МО Казахстан.

Для зазначеного проекту розроблена, виготовлена та поставлена замовнику система керування зброєю «Каскад» із 2-х координатною РЛС «Дельта» – виробництва НДІ «Квант-Радіолокація», оптико-електронна система контролю за використанням озброєння та спостереження – «Sens-2» – виробництва НДІ «Квант», система корабельного ракетного комплексу «Бар’єр» з відстанню ураження до 5 км, та ЗРК «Арбалет» – розроблено та виготовлено ДК КБ «Луч».

Корабельна артилерійська установка АК-306 – виготовлена ВАТ «Кузня на Рибальському». Документацію на дообладнання кораблів розробили у ДПЦК, м. Миколаїв. Вищезазначене обладнання поставлено на 4 кораблі, загальна вартість – понад $25 млн.

 

 

Поделиться публикацией