«УКРОБОРОНПРОМ» ДОМОВИВСЯ С КОМПАНІЯМИ З ПОЛЬЩІ ТА ІЗРАЇЛЮ ПРО РЕМОНТ ТОРПЕД ТА ПОСТАВКИ КОМПОЗИТНИХ МАТЕРІАЛІВ

МАТЕРІАЛІВ

Державним підприємством «Промоборонекспорт», що входить до складу концерну  ДК «Укроборонпром», підписано меморандум з польською компанією «SCAT» та угоду про співробітництво з ізраїльською компанією U.F.B Technologies LTD. Про це повідомили на офіційному сайті держконцерну 6 вересня ц.р.

Перший документ передбачає наміри сторін забезпечити на підприємствах вітчизняного концерну ремонт торпед СЕТ-53М, а також організувати постачання запасних частин для потреб Військово-морських сил Республіки Польща.

У свою чергу, з компанію з Ізраїля, українське ОПК домовилося про співробітництво у сфері інноваційного виробництва і реалізації комплектуючих на основі полімерних та композитних матеріалів.

Мета меморандуму з U.F.B Technologies LTD – забезпечити українські підприємства бронетанкової, авіабудівної та ракетобудівної галузей високоякісними полімерними та композитними матеріалами. Досвід та технології ізраїльської компанії дозволять Україні вирішити багато з наявних проблем у сфері імпортозаміщення, поліпшити технічні характеристики продукції з одночасним підвищенням конкурентоспроможності на світових ринках.

 

Підписання обох документів відбулося у рамках міжнародної військової виставки MSPO-2018, яка зараз триває у польському м. Кельце.

Поделиться публикацией