УКРАЇНСЬКІ ОЛІГАРХИ ВІДКРИЛИ ДВІ КОМПАНІЇ З ВИРОБНИЦТВА БОЄПРИПАСІВ

Олігархи Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов є кінцевими бенефіціарними власниками ТОВ «Таргет-М» і ТОВ «Рокита-М». Ці компанії зареєстровані в січня 2020 року. Їх основний вид діяльності — виробництво зброї та боєприпасів.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на petrimazepa.com.

Обидві компанії знаходяться на Західній Україні, причому за їхніми адресами знаходяться дві інші компанії Коломойського – «НПК-Галичина» і «Нафтохімік Прикарпаття».

Згідно з даними в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, фірма «Рокита-М» зареєстрована в місті Надвірна Івано-Франківської області за тією ж адресою, що і «Нафтохімік Прикарпаття». Серед кінцевих бенефіціарів останньої — Коломойський і Боголюбов. Відповідно до реєстру, серед засновників компанії «Рокита-М» – «ГРЕЙ ФОКС ІНТЕРНЕШНЛ ЛЛС» (Флорида, США, розмір внеску до статутного фонду – 1000 гривень) і «Нафтохімік Прикарпаття» (розмір внеску до статутного фонду – 9000 гривень). Керівник компанії — Ігор Паньків.

Кінцеві бенефіціарні власники (контролери): Геннадій Боголюбов (Київ), Олексій Буйніс (Київ), Світлана Делі (Ізраїль), Юрій Кіперман (смт Козин, Київська область), Ігор Коломойський (Женева, Швейцарія), Корф Мордехай Юда (Майамі Біч, США), Євген Кричевський (Київ), Лейбер Уріел Цві (Майамі Біч, США), Захар Палиця (Женева, Швейцарія), Оксана Палиця (Шене-Бугеріс, Швейцарія), Дмитро Потішман (Натанья, Ізраїль). Розмір статутного капіталу ТОВ «Рокита-М» – 10 000 гривень.

Серед видів діяльності:

  • виробництво зброї та боєприпасів (основний),
  • обслуговування систем безпеки.

У свою чергу, компанія «Таргет-М» зареєстрована в Дрогобичі Львівської області за тією ж адресою, що і «НПК-Галичина» Коломойського. Серед засновників «Таргет-М» – «ГРЕЙ ФОКС ІНТЕРНЕШНЛ ЛЛС» (Флорида, США, розмір внеску до статутного фонду – 5 000 гривень) і «НПК-Галичина» (розмір внеску до статутного фонду – 45 000 гривень). Розмір статутного капіталу – 50 000 гривень. Види діяльності — ті ж, що і в ТОВ «Рокита-М», як і перелік контролерів.

Поделиться публикацией