УКРАЇНСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО РОЗПОЧАЛО ОСВОЄННЯ РЕМОНТУ BOEING

Державне підприємство “ЗАВОД 410 ЦА” спільно з компанією «КОНКОРД АЕРОТЕХНІК» розпочало освоєння послуг з ремонту та технічного обслуговування авіаційної техніки марки Boeing.

Про це 11 лютого повідомив «Український мілітарний портал», посилаючись на  прес-службу державного підприємства.

Сьогодні на території підприємства знаходяться два літаки Boeing 737-500, на яких виконуються роботи з технічного обслуговування та фарбування.

По завершенні етапу підготовки спеціалістів та сертифікації виробництва, підприємство зможе значно розширити свої можливості, самостійно виконуючи роботи з обслуговування сучасної авіаційної техніки як повноправний гравець на міжнародному ринку.

Зараз Державне підприємство «Завод 410 Цивільної авіації» виконує повний технологічний цикл капітального ремонту літаків Ан-24, -26, -30, -32 і авіаційних двигунів Д-З6 серії 1, 1А, 2А, для літаків Як-42, Ан-72, -74, ремонт агрегатів авіаційної техніки, а також роботи, пов’язані з відновленням авіаційних деталей. Завод здійснює комплекс робіт з продовження ресурсів літаків типу «Ан», потенціал яких незважаючи на „солідний вік“ далеко не вичерпаний.

На базі льотно-випробувального експлуатаційного комплексу проводяться всі види технічного обслуговування ремонтованої на заводі авіатехніки, а також КВР-1,2,3 на літаку Ан-74, і КВО на літаку Ан-72.

 

Поделиться публикацией