УКРАЇНСЬКА АВІАЦІЯ ЗАВДАЛА УДАРІВ ПО ШЕСТИ КОЛОНАХ ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ РФ

За поточну добу бомбардувальна та штурмова авіація ЗСУ завдала ракетно-бомбових ударів по шести колонах військової техніки російських агресорів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

«Сьогодні видалась важка доба для Сил оборони України. Окупанти продовжують обстріли практично по всіх напрямках лінії фронту. Повітряні Сили протистоять агресору і в небі, і на землі. Героїчно тримає оборону авіаційний гарнізон у Василькові, витримуючи масовані обстріли та атаки ворога. Воїни Повітряних Сил мужньо дають відсіч агресору й у інших містах та військових гарнізонах. За поточну добу бомбардувальна та штурмова авіація нанесла ракетно-бомбові удари по шести колонах військової техніки окупантів», — йдеться в повідомленні.

Як зазначається, штурмовики Су-25 у складі пар та ланок атакували і знищували колони ворожої техніки на Херсонщині та Чернігівщині. Бойову роботу штурмовиків по наземних цілях продовжила бомбардувальна авіація. Су-24М знищували колони ворожої техніки на Київщині, Житомирщині, Чернігівщині та Запоріжжі.

Крім того, підрозділами зенітних ракетних військ збито ворожі вертоліт Ка-52 та безпілотник Орлан-10. Укотре блискуче відпрацював екіпаж безпілотного авіаційного комплексу Bayraktar TB2, який завдав удару по колоні ЗРК «Бук-М1» коригованою авіаційною бомбою.

Поделиться публикацией