УКРАЇНА І САУДІВСЬКА АРАВІЯ ПІДПИСАЛИ УГОДУ ЩОДО НОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ВТС

В Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбулася зустріч Міністра оборони України Андрія Загороднюка із заступником Міністра оборони Королівства Саудівська Аравія Мохаммедом Бін Абдуллою Аль-Аішем. З поміж інших питань, під час заходу сторони обговорили безпекову обстановку в Україні та світі, а також поточні виклики й загрози, що постають перед країнами.

Про це 6 лютого ц.р. повідомили в пресслужбаі Міністерства оборони.

Міністр оборони Андрій Загороднюк окреслив перспективні напрямки співробітництва між оборонними відомствами України та Саудівської Аравії в частині щодо започаткування нових та продовження існуючих спільних проектів за різними напрямами співпраці.

Підсумком зустрічі стало підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Королівства Саудівська Аравія про співробітництво в оборонній сфері.

Угода передбачає нові можливості військово-технічного співробітництва та дозволяє розширити співпрацю між країнами в оборонній сфері за такими напрямками, як оборонна промисловість, інформаційні технології, військова освіта та медицина.

Поделиться публикацией