УКРАЇНА ЦЬОГОРІЧ МАЄ РОЗПОЧАТИ ГЛИБОКУ МОДЕРНІЗАЦІЮ Т-64 — ЗГУРЕЦЬ

Україна в 2019 році має розпочати програму з глибокої модернізації танків Т-64, які є основою танкового парку країни.

Таку думку 4 січня висловив директор інформаційно-консалтингової компанії «Defense Express» Сергій Згурець агентству УНІАН.

Зокрема, експерт вважає, що необхідно забезпечити можливість танка воювати вночі, оснастити його надійним захистом, встановити новий двигун для покращення ходових якостей.

«Моя думка полягає в тому, що ми маємо підвищити ефективність тих танків, які є в достатній кількості на полі бою. Ми повинні в 2019 році розпочати глибоку програму модернізації танків Т-64, які є основою нашого танкового парку», — сказав він.

За словами експерта, серед іншого необхідно забезпечити можливість танка воювати вночі, оснастити його надійним захистом, встановити новий двигун для поліпшення ходових якостей.

Як повідомляв УНІАН, на підвідному підсумки 2018 року засіданні Ради національної безпеки і оборони України секретар РНБО Олександр Турчинов назвав пріоритетною завдання щодо створення ракетної і ракетно-реактивного зброї, що зміцнить оборону морського узбережжя країни. Крім того, будуть підтримуватися перспективні розробки і виробництво озброєння і військової техніки, важкої гаубичної артилерії, засобів протиповітряної оборони і зв’язку, бронетанкової техніки, розширено виробництво боєприпасів і снарядів.

Поделиться публикацией