УКРАЇНА ПОЧАЛА ЕКСПОРТ БРОНЕАВТОМОБІЛЯ «ВАРТА»

В ефірі програми Лінія оборони Директор конструкторсько-виробничого підприємства “Українська Бронетехніка” Олександр Кузьма розказав, що продукція заводу вже має іноземних замовників та перша партія зараз відвантажується.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на УМП.

Мова йде про відвантаження першої партії до Нігерії, техніка незабаром буде доставлена до Одеси та звідти суховантажем доставлена країні замовнику.

Також вже готується до реалізації контракт із Саудівською Аравією.

У лютому бронеавтомобіль “Варта” буде демонструватись на міжнародній виставці IDEX 2019 у Абу Дабі, де бойова машина буде запропонована новим потенційним замовникам.

Нещодавно партія цих броньованих автомобілів надійшла на озброєння 35-ї бригади морської піхоти, а саме у 88-й батальйон де вже були помічені під час навчань:

Спеціалізований бронеавтомобіль «Варта» — бронеавтомобіль з колісною формулою 4×4 виробництва компанії «Українська Бронетехніка».

Вперше цю бойову машину було представлено наприкінці 2015-го року та з моменту створення до неї було внесено ряд змін. В жовтні 2018 року на виставці «Зброя та безпека» була представлена вже 8-ма модернізація машини. Оновлена модель отримала, серед іншого, потужніший двигун.

Поделиться публикацией