УКРАЇНА МАЄ МАКСИМАЛЬНО ПІДТРИМУВАТИ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИКА – ЗАСТУПНИК СЕКРЕТАРЯ РНБО

Україна має максимально підтримувати вітчизняного виробника і шукати спроможності для розвитку та інвестування. Дуже багато питань стоїть щодо спільних підприємств. Звичайно є зацікавленість в нашому ринку, а також є зацікавленість у цих підприємствах.

Про це в інтерв’ю інформаційному агентству «Обороно-промисловий кур’єр» заявив заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал Сергій Кривонос.

При цьому, генерал С. Кривонос зауважив, що дуже просто все валити на попередників і на скандали в ДК «Укроборонпром», але система була створена значно раніше, ніж до війни і головна проблема цієї системи була в тому, що не було державного підходу до створення державної оборонно-промислової політики.

«Простий приклад – імпортозаміщення. Ми спроможні робити бронетехніку, а цим просто ніхто не займався на державному рівні, тому що, якщо взяти БМП і порахувати, то із 16 000 запчастин, з яких вона складається, величезну частину виробляє Україна», — наголосив заступник секретаря РНБО.

«Ми спроможні організувати з багатьох напрямків імпортозаміщення і створити повні цикли виробництва багатьох зразків військової техніки», — підсумував С.Кривонос.

Поделиться публикацией