УКРАЇНА МАЄ БУТИ В НАТО – ЕКС-МІНІСТР ОБОРОНИ

Головним аргументом на користь майбутнього членства України в НАТО є та обставина, що у протистоянні з Росією вона захищає не лише себе, але весь Західний демократичний світ від російської агресії.

Про це 8 лютого ц.р. під час віртуального семінару на тему «Чи зможе Байден прибрати Путіна з України?», який відбувся онлайн під егідою Атлантичної Ради, заявив колишній міністр оборони України Андрій Загороднюк, повідомляє Укрінформ.

«Деякі країни рішуче підтримують членство України в НАТО, дехто — підтримують менше. Ми свідомі, що маємо більше працювати з тими, хто сумніваються. Дуже часто дипломатичні пояснення та демонстрація різних варіантів і сценаріїв може сформувати сприятливу політичну думку. Ми пояснюємо, що насправді Україна зараз захищає не лише себе, але весь Західний, демократичний світ, включаючи Європу, від загроз з боку Росії… Тому що російська стратегія — в тому, щоб чинити спротив Заходу в цілому, як концепції, протистояти усьому демократичному світу», — зауважив український експерт.

Поделиться публикацией