УКРАЇНА ВІДПРАВИТЬ БЛИЗЬКО 270 СПЕЦПРИЗНАЧЕНЦІВ ДО ПІДРОЗДІЛІВ В АКВАТОРІЯХ ЧОРНОГО ТА АЗОВСЬКОГО МОРІВ

Майже 270 спецпризначенців відправлять на службу до підрозділів на Азовському і Чорному морі.

Про це повідомив голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал під час своєї поїздки на Буковину, передає прес-служба українського прикордонного відомства на офіційному сайті.

«Нарощуємо зусилля з морського спецназу, а це — приблизно 270 осіб, які нестимуть службу в підрозділах по акваторії Азовського і Чорного морів», — йдеться в повідомленні.

За словами Цигикала, нині Держприкордонслужба України розвивається за двома напрямками. Перший — правоохоронний, другий — нарощування зусиль і збільшення резервів.

«Необхідно розуміти, що агресор, як то кажуть, не спить, нарощує свої зусилля, і ми повинні дати гідну відсіч у випадку якихось форсмажорних обставин», — зазначив глава прикордонного відомства.

Нагадаємо, раніше командувач Сухопутних військ ЗСУ Сергій Попко повідомив, що Збройні сили України посилили військову присутність на Азовському напрямку. 6 вересня Рада національної безпеки і оборони України схвалила рішення посилити військово-морську присутність у Азовському морі через дії Росії.

Поделиться публикацией