УКРАЇНА ВОЛОДІЄ ТЕХНОЛОГІЯМИ, ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ РЕАЛІЗОВАНІ У НОВІЙ ТЕХНІЦІ НА ВЗАЄМОВИГІДНИХ УМОВАХ З ІНШОЮ КРАЇНОЮ – О. ПАЩЕНКО

Україна володіє технологіями, які можуть бути реалізовані у новій техніці на взаємовигідних умовах з іншою країною.

Про це 9 листопада ц.р. повідомили на офіційній сторінці Facebook підприємства, посилаючись на статтю генерального директора державного підприємства «Завод 410 ЦА» Олександра Пащенка.

Крім того, він наголосив, що Україна повинна зайняти нішу військово-транспортної авіації вантажопідйомністю від 6 до 60 тон.

«Окремо як клас літака, слід виділити українського флагмана – Ан-124 «Руслан». На сьогодні немає жодного літака у світі, який міг би скласти йому конкуренцію, але є інформація, що Китай активно працює над створенням літаків подібного класу. «Мрія» це більше літак-імідж, а от «Руслан» — справжній «віл», який до того ж забезпечує добру логістику. Але треба розуміти, що він не вічний. Нам треба об’єднуватися з однією з країн- лідерів в галузі виробництва авіаційної техніки», — вважає О. Пащенко.
На думку генерального директора підприємства, об’єднання з американцями дозволило б спільно панувати на цьому сегменті ринку. Або принаймні на рівних конкурувати із Китаєм у майбутньому.

Поделиться публикацией