ТУРЧИНОВ ПОВІДОМИВ ПРО ПОЧАТОК БУДІВНИЦТВА ШТАБ-КВАРТИРИ ЗОВНІШНЬОЇ РОЗВІДКИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО РІВНЯ

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов повідомив про початок будівництва сучасного розвідувального центру європейського рівня. Таку інформацію повідомили 19 жовтня ц.р, прес-службі РНБО.

 

За словами Турчинова, незважаючи на складну економічну ситуацію, фінансування сектору безпеки й оборони щороку збільшується.

 

«Але будь-яка сучасна техніка і технології, будь-яка зброя не працює без професіоналів, які забезпечують реалізацію поставлених державою завдань. Саме від вашого професіоналізму, патріотизму, відповідальності і героїзму залежить майбутнє української розвідки і наш шлях до перемоги», — сказав він.

 

Секретар РНБО заклав символічну капсулу у фундамент нового розвідувального центру, а також оглянув будівництво об’єктів соціальної сфери, зокрема гуртожитків та будинків малосімейного типу для офіцерів розвідки, а також ознайомився з новітніми зразками озброєння та спецзасобів.

 

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко доручив з 1 листопада почати забезпечувати солдат гуртожитками або компенсувати кошти за житло.

Поделиться публикацией