СПРОЩЕННЯ ПОРЯДКУ ЛІЦЕНЗУВАННЯ СПЕЦЕКСПОРТЕРА ПОТРЕБУЄ ДЕРЖАВНИЦЬКОГО РІШЕННЯ – АНДРІЙ ТЕТЕРУК

Вітчизняні підприємства, які працюють у сфері «оборонки», повинні отримувати без бюрократичних перепон ліцензії спецексортера, аби без зайвих посередників, але під контролем держави самостійно виходити на зовнішні ринки. Таку думку у коментарі інформагентству «Оборонно-промисловий кур’єр» висловив член парламентського Комітету з питань нацбезпеки і оборони, народний депутат України Андрій Тетерук.

Співрозмовник агентства переконаний, що це спонукатиме наших виробників озброєння, військової техніки та товарів подвійного призначення підвищувати якість своєї продукції та послуг, аби вони могли конкурувати на світовому ринку озброєнь.  За його словам, автоматично цей процес активізує здорову конкуренцію і на внутрішньому ринку військової продукції.

«Я звернувся до Секретаря Ради безпеки та оборони України із пропозицією спрощення процедури ліцензування зовнішньоекономічної діяльності підприємств, які працюють на «оборонку». Спілкуюся із Лігою оборонних підприємств України для того, щоб разом знайти правильне державницьке рішення, яке б дало можливість зробити крок вперед на зовнішні ринки нашим підприємствам ОПК», — повідомив парламентар.

ІА “ОПК»

 

Поделиться публикацией