«СПЕЦТЕХНОЕКСПОРТ» ТА ASELSAN ПІДПИСАЛИ ОФСЕТНУ УГОДУ

Українська компанія “Спецтехноекспорт” та турецька компанія Aselsan підписали офсетну угоду в рамках проекту військового зв’язку. Таку інформацію повідомляє C4Defence  4 липня ц.р.

Під час 6-го засідання спільної турецько-української комісії з питань оборонної промисловості в Анкарі була підписана офсетна угода між “Спецтехноекспорт” та Aselsan у рамках постачання засобів військового зв’язку для України.

Згідно з цією угодою, Міністерство оборони України отримає сучасне програмне забезпечення та технології, що посилять можливості ЗСУ. Окрім цього, угода містить положення щодо зустрічної торгівлі.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що 9 жовтня 2017 року компанія “Спецтехноекспорт” підписала угоду з Aselsan щодо купівлі засобів УКХ-зв’язку серії “9661” на суму $43,635 млн грн. Радіостанції створені на основі технології software-defined radio (SDR), де базові параметри пристрою визначаються програмним забезпеченням. Системи зв’язку від Aselsan забезпечують як безперешкодний зашифрований голосовий зв’язок, так і одночасну передачу даних з використанням можливостей мережі AdHOC.

Поделиться публикацией