СИТУАЦІЯ В РАЙОНІ ООС ЗАЛИШАЄТЬСЯ КОНТРОЛЬОВАНОЮ

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Упродовж четверга на усіх ділянках відповідальності підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано.

Про це повідомили у штабі ООС 14 серпня.

 

«Військовослужбовці Об’єднаних сил дотримувалися умов припинення вогню та перебували напоготові надати гідну відсіч на ймовірні підступні дії ворога», — йдеться в ранковому зведенні.

 

Разом з тим, минулої доби українськими воїнами було задокументовано одне порушення збройними формуваннями РФ домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках ТКГ.

 

«Зокрема, поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Золоте-5 противник здійснював інженерне обладнання позицій у бік наших підрозділів. Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає», — повідомили військовослужбовці.

 

Водночас, 13 серпня, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», підірвалися на невідомому вибуховому пристрої два військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил. Один із них, на жаль, загинув, інший – отримав поранення. Пораненого воїна оперативно доправлено до медичного закладу, де йому надається необхідна лікарська допомога.

 

Від початку доби, 14 серпня, запроваджений режим тиші зберігається повною мірою. У смугах відповідальності наших бригад не зафіксовано жодної збройної провокації чи обстрілу.

Поделиться публикацией