СЕКТОР БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ ПРОФІНАНСОВАНО В СУМІ 30 МЛРД ГРИВЕНЬ АБО 100% ВІД ПЛАНУ

В Апараті Ради національної безпеки і оборони України триває моніторинг та аналіз стану виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України від 5 листопада 2020 року «Про пропозиції до проєкту Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» по статтях, пов’язаних із забезпеченням національної безпеки і оборони України, уведеного в дію Указом Президента України від 5 листопада 2020 року № 486.

Про це 18 березня ц.р. повідомляє АрміяInform з посиланням на РНБОУ.

Протягом січня-лютого ц.р. фінансування потреб сектору безпеки і оборони здійснювалося відповідно до помісячного розпису асигнувань у повному обсязі.

За цей період суб’єктів сектору безпеки і оборони профінансовано в сумі 30 027,4 млн гривень або 100% від плану.

Крім того, суб’єкти сектору безпеки і оборони вживали відповідних заходів до забезпечення планових надходжень до спеціального фонду державного бюджету.

У рамках контролю за виконанням наведеного вище рішення РНБО України для доповіді Президенту України Володимиру Зеленському Секретар Ради Олексій Данілов доручив Апарату РНБО до 15 квітня поточного року проаналізувати та підготувати відповідні пропозиції щодо стану фінансування сектору безпеки і оборони за підсумками І-го кварталу 2021 року.

Поделиться публикацией