РОБОЧУ НАРАДУ З АВІАБУДІВЕЛЬНИКАМИ УКРАЇНИ ПРОВІВ ОЛЕГ УРУСЬКИЙ

Робочу нараду з авіабудівельниками України в кінці минулого тижня провів віце-прем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський

Про це 7 вересня ц.р. повідомив портал Defense Express.

 

Як зазначив очільник відомства на своїй сторінці у фейсбук, «обговорили низку важливих питань щодо розвитку авіаційної промисловості України та реалізації першочергових завдань розбудови вітчизняного авіабудування».

 

Під час заходу учасники оцінили стан виконання Стратегії відродження вітчизняного авіабудування на період до 2030 року. Обговорили План заходів з реалізації пропозицій учасників Першого Всеукраїнського з’їзду авібудівельників, який проходив влітку 2020. Також піднімалось питання щодо опрацювання механізмів державної підтримки підприємств галузі шляхом створення умов для реалізації авіаційної продукції: держзамовлення, лізинг, кредитування та ін.

 

 

Відомо, що віце-прем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський вже провів низку зустрічей та робочих нарад за участю представників української промисловості, зокрема Українського союзу промисловців і підприємців, Ради Федерації роботодавців України, Торгово-промислової палати, Ліги оборонних підприємств та інших.

 

 

Поделиться публикацией