РОБОТИЗАЦІЯ ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ ДОЗВОЛИТЬ ПРИПИНИТИ ПЛАТИТИ ЗА ВІЙНУ ЖИТТЯМ БІЙЦІВ – ГЕНДИРЕКТОР «УКРСПЕЦСІСТЕМС» ДМИТРО ХАСАПОВ

Подальша роботизація безпекової галузі буде набирати обертів, вважає директор компанії «Укрспецсистемс» Дмитро Хасапов. «Це можна побачити і на прикладі нашого підприємства. 7 років тому ми були лише групою однодумців, які намагались забезпечити Збройні сили гостро необхідною продукцією. А зараз в нас працює 150 фахівців з різних галузей, ми маємо конструкторське бюро, відділи з розробки софту, адміністративний апарат, служби внутрішнього контролю та повністю завершений цикл виробництва», – розповів в інтерв’ю програмі «Security Talks»  Хасапов.

«Ми не стоїмо на місці, ми розвиваємося, ми рухаємося вперед, і робитимемо це й надалі. Бо, як показує ринок і як показує наш світ, ведення бойових дій в традиційний спосіб – це дуже накладно не тільки з фінансової точки зору. Ціна питання – людське життя.  А з появою роботизованої техніки, БПЛА та інших безпілотних систем ціна вже вимірюється не життям, а грошима. Тому, безумовно, ми будемо йти вперед. Тому що світ рухається до того, що в майбутньому вся військова техніка буде роботизована», – заявив директор компанії «Укрспецсистемс».

Поделиться публикацией