«УКРСПЕЦЕКСПОРТ»: РЕСПУБЛІКА ПАКИСТАН БУЛА І ЗАЛИШАЄТЬСЯ СТРАТЕГІЧНИМ ПАРТНЕРОМ УКРАЇНИ У ВІЙСЬКОВО-ТЕХНІЧНІЙ СФЕРІ

Ісламська республіка Пакистан була і залишається стратегічним партнером України у військово-технічній сфері. Наші країни пов’язує давня історія успішної співпраці. Пакистанська сторона високо оцінює перспективи двостороннього співробітництва і хід виконання українською стороною вже укладених контрактів.

Про це повідомили в прес-службі ДК «Укрспецекспорт».

Як ми бачимо, автор матеріалу досить однобоко трактує факти та події, на які він посилається і фактично вдається до маніпуляції. Свідома маніпуляція фактами з його боку підтверджується ще й тим, що жоден журналіст не звертався до представників «Укрспецекспорту» за коментарями. Метою автора, ймовірно, було нанести шкоду діловій репутації Державній компанії та кинути тінь на двосторонні відносини між нашими країнами. Це, безумовно, руйнує довіру і до України, і до Компанії з боку інших іноземних партнерів в умовах жорсткої конкуренції на світовому ринку озброєнь. Не може не викликати занепокоєння також і джерело походження опублікованих автором документів, більшість з яких мають конфіденційний характер.

Акцентуємо увагу, що журналіст, який маніпулятивно використав конфіденційну інформацію про співпрацю ДК «Укрспецекспорт» з іноземними партнерами, зобов’язаний дотримуватись професійної етики, попередньо звернувшись до Компанії і мав би змогу перевірити інформацію та отримати фахові пояснення.

Просимо представників засобів масової інформації бути відповідальними та дотримуватись загальноприйнятих стандартів журналістської роботи і просимо  утримуватися від спекуляцій і подальших інформаційних диверсій.

ДК «Укрспецекспорт» відкрита до діалогу з представниками засобів масової інформації та готова надавати інформацію про свою діяльність!

Поделиться публикацией