РАЗОМ З ОПЕРАЦІЄЮ В КУРСЬКІЙ ОБЛАСТІ АТАКИ ДРОНАМИ Є ВАЖЛИВИМ ЕЛЕМЕНТОМ ТИСКУ НА РФ — ЕКСПЕРТ

У купі з нашою операцією в Курській області ці атаки дронами є важливим елементом психологічного тиску на російське населення у поєднанні з конкретними практичними завданнями знищення оборонної та критичної інфраструктури противника. Україна вдруге за вересень провела масштабну атаку по об’єктах військової та критичної інфраструктури Росії, по дев’яти областях цієї країни разом із Москвою. При цьому використовувалися дрони «Лютий» з дальністю понад 1000 км та вагою бойової частини 50 кг.
Про це у своїй колонці на телеканалі Еспресо написав директор Інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, ведучий ТК Еспресо Сергій Згурець.
Військовий експерт також відзначив ефективну роботу ППО ЗСУ. «За даними командування Повітряних сил, було знищено 38 зі 46 «шахедів», що в цілому говорить про достатньо високу ефективність роботи нашої Протиповітряної оборони. Але також маємо пам’ятати, що знищення такої кожної цілі потребує роботи і ЗРК, і авіації, і мобільних груп. Вкрай важливо зберегти баланс між вартістю і ціною тієї цілі, яка збивається. Думаю, що з точки зору інтегральності ППО такий підхід у ЗСУ є».

Поделиться публикацией