ПІД ЧАС НАВЧАНЬ «КАВКАЗІ-2020» РОСІЙСЬКІ ВІЙСЬКА ВІДПРАЦЮВАЛИ «МОБІЛЬНИЙ ЕШЕЛОН» — ГЕНШТАБ РФ

Російські військові застосували досвід сучасних збройних конфліктів, в тому числі в Сирії, при проведенні практичних дій в рамках стратегічних навчань «Кавказ-2020», заявив начальник Генерального штабу Збройних сил Росії генерал армії Валерій Герасимов.

 

«Сьогодні на полігоні ви спостерігали розіграш епізодів практичних дій в зоні відповідальності 58 загальновійськової армії. В їх основу покладено досвід сучасних збройних конфліктів, в тому числі в Сирійській Арабській Республіці, а також апробовані в ході заходів бойової підготовки нові способи дій військ і сил», — сказав він на брифінгу з військовими аташе іноземних держав після завершення навчань.

 

Як уточнив Герасимов, на практиці був показаний новий елемент оперативної побудови — мобільний ешелон. Крім того було продемонстровано роботу розвідувально-вогневих комплексів і чотири основних способи знищення «джихад-мобілів».

 

Також в завершальному епізоді навчань була представлена ​​бойова робота новітнього російського озброєння. Це системи ППО С-300В4 і Тор-М2, РСЗВ «Торнадо-Г», бойові машини підтримки танків «Термінатор», важкі вогнеметні системи «ТОС-2», ударний безпілотний літальний апарат «Іноходець», багатофункціональні винищувачі Су-30СМ і винищувачі бомбардувальники Су-34, вертольоти Мі-28Н і Ка-52.

Поделиться публикацией