ПІДРОЗДІЛИ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ ГОТОВІ ДО БУДЬ-ЯКИХ ДІЙ З БОКУ ПРОТИВНИКА

Підрозділи Об’єднаних сил готові до будь-яких дій з боку противника.

Про це 19 квітня ц.р. повідомив портал Арміяinform, посилаючись на командувача ООС генерал-лейтенанта Володимира Кравченка.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков разом з Командувачем операції Об’єднаних сил генерал-лейтенантом Володимиром Кравченком на виконання завдання Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України проінспектували позиції підрозділів системи МВС, які залучені до проведення ООС.

— Ми проводимо інспекційну поїздку, яка має на меті проконтролювати ключові функції оборони, які покладені на підрозділи Національної гвардії, а також на інші підрозділи системи МВС, які входять у сили ООС. Розраховуємо на мирний розвиток подій, уникнення тієї ескалації, яку готують російські найманці й російські збройні сили, але водночас — ми повністю готові захищати наші рубежі. Основне завдання нашої перевірки — визначити всі необхідні заходи для додаткової оборони. Інспекція проходить по всій лінії фронту — у Донецькій і Луганській областях. З 2015 року це найбільша концентрація ворожих сил біля наших кордонів, а зважаючи на ту істерію та інформаційну атаку, яку проводять російські пропагандисти, можна сміливо сказати, що це найбільша загроза, — цитує Арсена Авакова пресслужба штабу ООС.

Під час перевірки Командувач операції Об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко наголосив, що всі підрозділи Об’єднаних сил готові до будь-яких дій з боку противника.

Міністр внутрішніх справ також повідомив, що буде проведено навчання поліцейських із забезпечення контрдиверсійних дій, а також навчання спільних сил ДСНС та ДПСУ в акваторії Азовського моря із забезпечення розмінування та всіх додаткових операцій.

 

 

Поделиться публикацией