ПС ЗСУ ОТРИМАЛИ ЧЕРГОВИЙ ВИНИЩУВАЧ МІГ-29МУ1 ПІСЛЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ТА МОДЕРНІЗАЦІЇ

ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», передало Повітряним Силам ЗСУ черговий винищувач МіГ-29МУ1 після капітального ремонту та модернізації.

Про це 22 червня ц.р. повідомили в пресслужбі «Укроборонпрому».

Фахівці заводу провели модернізацію систем і обладнання та продовжили ресурсні показники винищувача. Зокрема, МіГ-29МУ1 отримав нову авіоніку та капітально відремонтовані двигуни.

Літак тепер має збільшену точність навігації і дальність застосування автоматизованих засобів інструментальної посадки. Це стало можливим завдяки інтегрованому в бортове радіоелектронне обладнання приймачу системи супутникової навігації. Крім того, було здійснено заміну блока приймача бортової РЛС, що дало змогу підвищити її надійність за рахунок використання нової, більш сучасної елементної бази. Насамкінець розширено спектр частот радіостанції під вимоги ІКАО.

«Кожен у нашому колективі пишається найменшою можливістю надати підтримку та висловити повагу військовим льотчикам. Модернізований винищувач МіГ-29МУ1 – це найкраще, що ми можемо зробити для наших військових у нинішніх умовах», – зазначив директор підприємства Дмитро Матрунчик.

Зазначається, що роботи були виконані в рамках державного оборонного замовлення.

Літак успішно здійснив випробувальні польоти та відбув до місця дислокації ПС ЗС України.

 

Поделиться публикацией