ПРОФІЛЬНИЙ КОМІТЕТ НЕ ПОГОДИВ ОКРЕМІ ПОЗИЦІЇ ДОЗ-20 ВИЗНАЧЕНІ МІНОБОРОНИ

Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки не погодив окремі позиції державного оборонного замовлення, визначені Міністерством оборони України.

Про це йдеться в листі від 2 квітня, надісланому міністру оборони України Андрію Тарану главою Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександром Завітневичем.

Зокрема, в листі зазначається, що при прийнятті рішень щодо погодження чи непогодження окремих позицій, включених до ДОЗ-2020, Комітет керувався, насамперед, не бажанням освоїти всі фінансові ресурси, виділені у скрутний для держави час на сектор безпеки і оборони, а необхідністю найбільш ефективного використання таких ресурсів для підтримання та розвитку бойового потенціалу Збройних сил України, як цього вимагають відповідні стратегії , інші стратегічні документи та державні програми у сфері розвитку сектору національної безпеки та оборони.

Крім цього, Комітет визнав величезний обсяг роботи , проведений Міноборони та іншими державними замовниками при складанні ДОЗ-2020.

Поделиться публикацией