ПРОТИСТОЯННЯ ПРИВАТНИХ І ДЕРЖАВНИХ ОБОРОННИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ НЕМАЄ — СЕКРЕТАР РНБОУ

Протистояння приватних і державних оборонних підприємств України немає, і це створює передумови для кооперації.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов 28 вересня в ході І Всеукраїнського форуму приватних підприємств оборонної промисловості.

За його словами, конкуренція приватних і державних оборонних підприємств України призводить до покращення якості продукції та зниження ціни на неї.

, повідомляє кореспондент Укрінформу. При цьому Турчинов підкреслив, що на сьогодні державні і приватні підприємства від модернізації та відновлення техніки переходять до розробки нових перспективних зразків нової військової техніки та зброї. Кооперація державних і приватних підприємств, за словами секретаря РНБОУ, «дасть нам нову якість, яка можлива тільки завдяки інтеграції науки в оборонну промисловість». Секретар РНБО України також наголосив на важливості вирішення на законодавчому рівні питання корпоратизації державних оборонних підприємств і входження до цих підприємств приватного капіталу, як вітчизняного, так і закордонного. «Це буде нова якість, нова форма, це забезпечить нам перспективу розвитку», – сказав він.

Перший Всеукраїнський форум приватних підприємств оборонної промисловості секретар РНБОУ назвав важливим кроком, який зміцнює оборону України.

Поделиться публикацией
-->