ПРИКОРДОННИКИ ЗАЦІКАВЛЕНІ У ОЗБРОЄННІ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНИМИ ЗРАЗКАМИ ОВТ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА

Українські прикордонники зацікавлені в тому, аби на озброєння та оснащення служби надходили сучасні, високотехнологічні і надійні зразки озброєння і військової техніки, створені зусиллями вітчизняних зброярів.

Про це повідомив голова Державної прикордонної служби України полковник Сергій Дейнеко під час відвідання виставки-презентації продукції підприємств – членів ГС «Ліга оборонних підприємств України» 16 липня.

Як повідомила прес-служба Ліги, за словами С.Дейнеки, прикордонники готові до прозорої і чесної співпраці з підприємствами української «оборонки», основою для якої мають стати відсутність будь-якої корупційної складової і висока якість продукції, від якої залежить не лише виконання завдань по захисту державного кордону, а й захист і збереження життя захисників України.

На виставці представили продукцію підприємства Ліги: ТОВ «Доля і Ко.ЛТД», ХК ПрАТ «Укрспецтехніка»,  ПрАТ «НВО «Практика», ТОВ «UA.RPA», ПП «НВПП«Спаринг-Віст Центр»,  ТОВ «Інфоком ЛТД», ТОВ «Сівертекс», ТОВ «МАДЕК» , ТОВ «Термо Проджектс Україна», ТОВ «КБ «Логіка ЛТД», ТОВ «Харківський Завод Засобів Індивідуального Захисту» (ХЗЗІЗ).

Голові ДПСУ було представлено широкий спектр продукції приватних вітчизняних зброярів, а саме: засоби зв’язку, засоби радіоелектронної боротьби, прилади нічного бачення, шоломи, балістичні маски, системи управління тактичної ланки, тренажери-симулятори, системи радіаційного контролю, засоби для хімічного та біологічного захисту, системи життєзабезпечення (кондиціонери, обігрівачі, генератори спеціального призначення),  роботизовані комплекси, засоби індивідуального бронезахисту та інше спорядження.

Крім того, С.Дейнеко ознайомився з виробничими потужностями ПрАТ «НВО «Практика» та бронетехнікою, яка виробляється підприємством і, зокрема, лінійкою бронеавтомобілів сімейства «Козак», один з яких («Козак-2М1») нещодавно пройшов державні випробування.

Поделиться публикацией