ПРЕДСТАВНИКИ ЗСУ ТА МІНСТРАТЕГПРОМУ ОЗНАЙОМИЛИСЯ ЗІ СТАНОМ ВИРОБНИЧИХ ПОТУЖНОСТЕЙ «АВТОКРАЗУ»

Представники Збройних Сил України та Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України відвідали ПрАТ «АвтоКрАЗ» у Кременчуці.

Про це 9 лютого ц.р. повідомили в прес-службі Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України.

За словами заступника директора Департаменту оборонно-промислової політики Мінстратегпрому Олега Можного, метою візиту було ознайомлення зі станом виробничих потужностей «АвтоКрАЗу» та вивчення реальної спроможності підприємства.

«Завдання полягає в тому, щоб максимально локалізувати виробництво й підтримати вітчизняного виробника. Збройні Сили України мають отримувати потужну, якісну та надійну техніку та озброєння», – сказав представник Міністерства.

Генеральний директор «АвтоКрАЗу» Роман Черняк ознайомив гостей з циклом виробництва вантажівок, показав цехи заводу, випробувальний полігон, навчальні класи.

На полігоні водії-випробувачі продемонстрували технічні можливості військових автомобілів виробництва «КрАЗ».

«Підприємство в бойовій готовності, якщо говорити військовою мовою, воно може виготовляти техніку. Кількісні та якісні показники будуть узгоджуватися на нарадах, прийматимуться рішення щодо уніфікації автомобільної бази для Збройних Сил України», – підсумував заступник директора Департаменту оборонно-промислової політики Мінстратегпрому Олег Можний.

Поделиться публикацией