ПОЧАЛИСЯ ВИПРОБУВАННЯ ТРАКІВ, ВИГОТОВЛЕНИХ НА ХДАВП

Почалися випробування траків, виготовлених на Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві (ХДАВП). Така інформація повідомляється на підприємстві.

В кінці 2017 року року харківські авіабудівники виграли тендер на поставку комплектуючих для одного з бронетанкових заводів України. Йдеться про виготовлення елементів гусеничної стрічки для БМП. Така продукція повинна обов’язково проходити випробування.

«На полігоні бронетанкового заводу пройшли перші польові випробування наших траків. Це був тестовий пробіг в 50 км. В цілому такий випробувальний пробіг повинен скласти 500 км. Згідно з першими результатами ніяких зауважень до нашої продукції немає », – повідомив начальник Департаменту виробництва ХДАВП В’ячеслав Рачинський.

Випробування почалися в кінці квітня і триватимуть близько місяця.

За словами В’ячеслава Рачинського, у виготовленні траків задіяно кілька цехів авіапідприємства – пресово-кувальний, цех механічної обробки, цех виготовлення систем управління, гальванічний цех, цех гідроапаратури, зварювальний.

«Виконання цього замовлення військових дуже важливо для нашого підприємства, так як на тривалий період забезпечує постійною роботою багатьох наших співробітників. В даний час потреба в такій продукції дуже велика, а в Україні більше немає виробників траків», – відзначають в Департаменті виробництва ХДАВП

Поделиться публикацией