ПОНАД 8 ТИС. АРТИЛЕРИСТІВ ПВО ПРИСТУПИЛИ ДО ПІДГОТОВКИ ДО НАВЧАНЬ «КАВКАЗ-2020»

Стратегічно командно-штабні навчання «Кавказ-2020» відбудуться в кінці вересня

 

Понад 8 тис. Військовослужбовців ракетних військ і артилерії Південного військового округу (ЮВО) приступили до підготовки до стратегічних командно-штабного навчання «Кавказ-2020».

Про це 1 вересня повідомив ТАСС із посиланням на прес-службу ПВО.

 

«Більше 8 тис. Артилеристів і більше 3 тис. одиниць ракетно-артилерійського озброєння, військової і спеціальної техніки на 19 полігонах ПВО в Ростовській і Волгоградській областях, Краснодарському і Ставропольському краях, республіках Дагестан, Північна Осетія — Аланія, Крим, а також на територіях російських військових баз в Абхазії, Вірменії і Південної Осетії готують до стратегічних командно-штабного навчання «Кавказ-2020», які пройдуть в кінці вересня «, — йдеться в поширеному повідомленні.

 

Протягом місяця ракетники і артилеристи в двосторонніх тактичних розіграшах будуть відточувати свою професійну майстерність, проведуть бойове злагодження взводів, батарей і дивізіонів, відпрацюють підтримку вогнем мотострілкових і танкових підрозділів, розповіли в прес-службі.

Для розвідки з повітря і відеофіксації дій військ буде задіяно близько десяти розрахунків безпілотних літальних апаратів.

 

Фінальним етапом підготовки до навчань стануть бойові стрільби з реактивних систем залпового вогню «Торнадо-Г», «Ураган», «Смерч», гаубиць 2С19 «Мста-С» і 2С3 «Акація», самохідних артилерійських установок 2С1 «Гвоздика», самохідних артилерійських знарядь 2С9 «Нона» та інших систем. Як відзначили в прес-службі, артилеристи виконають понад 1,5 тис. завдань з ураження цілей умовного супротивника.

Поделиться публикацией