ПОНАД 1300 ОДИНИЦЬ НОВИХ ТА МОДЕРНІЗОВАНИХ ЗРАЗКІВ ОЗБРОЄННЯ ТА ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ НАДІЙДЕ ДО ВІЙСЬК ЦЕНТРАЛЬНОГО ВІЙСЬКОВОГО ОКРУГУ РФ

Понад 1300 одиниць нових та модернізованих зразків озброєння та військової техніки надійде до військ Центрального військового округу у 2022 році.

Про це 25 січня ц.р. повідомив портал «Новости ВПК», посилаючись на командувача військами ЦВО генерал-полковника Олександра Лапіна.

«За планом оснащення цього року до військ Центрального військового округу надійде понад 1300 одиниць нових та модернізованих зразків озброєння та військової техніки», — сказав Лапін.

За його словами, для нарощування бойової потужності об’єднання ВПС та ППО округу та подальшого вдосконалення системи протиповітряної оборони на озброєння надійде 17 одиниць літаків та гелікоптерів. Також радіотехнічні полиці Поволжя та Сибіру отримають вісім одиниць нових та модернізованих мобільних радіолокаційних станцій, наприклад, РЛС «Каста 2-2», «Підліт-М», «Оборона».

Центральний військовий округ дислокований біля трьох федеральних округів і 29 суб’єктів РФ. До складу округу структурно входить ряд зарубіжних об’єктів: 201 військова база на території Таджикистану.

Поделиться публикацией