ПАРТІЯ СУЧАСНИХ РОСІЙСЬКИХ БРОНЕТРАНСПОРТЕРІВ НАДІЙШЛА НА ОЗБРОЄННЯ В ЗС БІЛОРУСІ

Партія сучасних бронетранспортерів російського виробництва БТР-82А надійшла на озброєння 120 механізованої бригади Збройних сил Білорусі.

Про це 2 грудня ц.р. повідомив портал «ВПК Новости».

Повідомляється, що урочиста церемонія прийняття нової бронетехніки на озброєння бригади відбулася в середу, її показала білоруська телекомпанія «ВоенТВ».

«Перше постачання нових БТРів відбулося у вересні, друге очікується з тижня на тиждень», — йдеться у репортажі. За даними телекомпанії, нові БТР-82А російського виробництва також надійшли на озброєння 6-ї механізованої бригади збройних сил Білорусії, а також до 72-го об’єднаного навчального центру та у військову академію Білорусії.

«Президент Республіки Білорусь, міністр оборони, генеральний штаб прикладають всіх зусиль для того, щоб зміцнювати бойову готовність і боєздатність наших збройних сил. Кожен із вас знає, в яких непростих умовах перебуває сьогодні наша держава», — сказав на урочистій церемонії командувач військ Північно- західного оперативного командування генерал-майор Олександр Науменко.

«Наше завдання полягає в тому, щоб, прийнявши в свої руки нову техніку, якісно швидко її освоїти для того, щоб ефективно найближчим часом бути готовими виконувати ті завдання, які поставить наш народ і наш уряд», — заявив Науменко

Поделиться публикацией