ПАКИСТАН ЗАКУПИТЬ У РОСІЇ ПРОТИТАНКОВІ КОМПЛЕКСИ

Начальник штабу армії Пакистану генерал Камар Джавед Баджва повідомив 16 лютого, що Пакистан закупить у Росії протитанкові комплекси, засоби ППО і стрілецьку зброю.

Про це повідомив портал «Новости ВПК», посилаючись на його заяву на засіданні щодо закриття міжнародних військово-морських навчань AMAN-2021.

Федеральна служба з військово-технічного співробітництва РФ цю інформацію не коментує.

«У нас вже є угода, ми ведемо переговори про придбання певних озброєнь. Ми знаходимося в процесі закупівлі у Росії деяких протитанкових комплексів, засобів ППО і стрілецької зброї. Контракт вже підписаний », — відповів Баджва на запитання кореспондента« РІА Новини »про перспективи російсько-пакистанського ВТС.

Генерал також зазначив, що Росія на сьогоднішній день є «хорошим другом Пакистану». Саме з цією країною Ісламабад хоче розвивати відносини як у військовій, так і в інших сферах.

Раніше, 9 лютого, Пакистан схвалив застосування російської вакцини проти коронавируса «Супутник V». Пакистан став 22-ю країною, яка схвалила «Супутник V» в рамках прискореної процедури на підставі даних клінічних досліджень вакцини в Росії.

Поделиться публикацией