ОФІЦІЙНЕ ЗВЕРНЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА АТ «МОТОР СІЧ»

Шановні акціонери та працівники АТ «Мотор Січ»!

Як Президент, Генеральний конструктор та акціонер Товариства вважаю за необхідне відкоментувати події, які відбуваються навколо нього останнім часом.

31 грудня 2020 року у мережі Інтернет з’явилася інформація щодо скликання певними юридичними особами на 31 січня 2021 року позачергових загальних зборів Товариства.

Процедура, за якою ці особи намагаються скликати збори, супроводжується чисельними порушеннями законодавства. Ані Товариство, ані я, як його акціонер, ані інші акціонери – працівники АТ «Мотор Січ» не отримали від вказаних осіб жодних офіційних повідомлень про проведення цих зборів. Внаслідок цього акціонери позбавлені законного права ознайомитись із матеріалами зборів, внести свої пропозиції до їх порядку денного, висунути свої кандидатури до органів управління Товариства та прийняти участь у вирішенні інших важливих корпоративних питань.

Заплановане вказаними особами місце проведення зборів за межами підприємства, запропонований ними в незаконний спосіб порядок денний щодо переобрання органів управління свідчить про їх мету усунути діючу раду директорів від поточного керівництва фінансово-господарською діяльністю Товариства та отримати над ним контроль. Таким чином має місце протиправна спроба рейдерського захоплення АТ «Мотор Січ» для подальшого руйнування його унікального промислового комплексу.

Ці події відбуваються у час, коли Товариством укладені важливі контракти, які на довгі роки забезпечать завантаження його виробничих потужностей, гарантують отримання прибутку, стабільну виплату працівникам підвищеної заробітної плати, а акціонерам Товариства – дивідендів.

З огляду на вищевикладене, як акціонер Товариства, я маю твердий намір відстоювати у законний спосіб свої права та закликаю до цього всіх його акціонерів.

АТ «Мотор Січ» завжди діяло і діє в рамках норм та у відповідності до вимог законодавства. Загальні збори Товариства будуть скликані і проведені виключно на законних підставах та із дотриманням положень закону.

З повагою,
Президент,
Генеральний конструктор
по створенню і модернізації
вертолітної техніки                                                                                             В.О. Богуслаєв

Поделиться публикацией