ОПУ НАЗВАВ ОЗБРОЄННЯ, ЯКЕ ПОТРІБНЕ УКРАЇНІ ДЛЯ НОВОГО ЕТАПУ ВІЙНИ

Під час третього етапу війни виникає необхідність у реактивних системах залпового вогню, зазначив Подоляк.

Україна знаходиться на третьому етапі війни і зараз потребує переважно реактивних систем залпового вогню. Про це у четвер, 28 липня, заявив радник Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

Михайло Подоляк зазначив, що реактивні системи залпового вогню вже дозволили Україні вдарити по логістичним об’єктам російської армії, знищити склади зі снарядами, паливом, а також оперативно-тактичні штаби.

«Це дозволило розірвати логістику забезпечення російської армії. Саме тому росіяни суттєво знизили кількість та інтенсивність своїх обстрілів і тому ЗСУ можуть знищувати російське забезпечення, живу силу та просуватися вперед», — сказав він.

«Що необхідно? Перше, системи РСЗВ — це ключове. Друге, системи ППО, щоб росіяни не використовували крилатих ракет і не били по наших містах. Третє, будь-які безпілотники. Насамперед ударні, які дозволять завдавати суттєвих втрат російській бронетехніці та російській живій силі», — додав Михайло Подоляк.

Показово, секретар РНБО Олексій Данилов сказав, що удару по Кримському мосту, і не тільки, буде завдано, «як тільки буде необхідність, можливість, здатність та завдання».

Поделиться публикацией