ОКРЕСЛЕНО ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО ВЕРТОЛЬОТІВ, ЯКІ НЕОБХІДНІ ЗБРОЙНИМ СИЛАМ У СЕРЕДНЬОСТРОКОВІЙ ПЕРСПЕКТИВІ

Головнокомандувач ЗСУ та Командувач Сухопутних військ зустрілися з розробниками гелікоптерів.

Про це 3 жовтня ц.р. повідомив портал Арміяinform.

Основними питаннями обговорення стали сучасні вітчизняні та світові перспективні розробки у сфері будування гелікоптерів, а також потреби Збройних Сил України, зокрема армійської авіації Сухопутних військ ЗСУ у гвинтокрилих машинах. Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Сухопутних військ ЗС України.

Головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Валерій Залужний окреслив основні вимоги до вертольотів, які необхідні Збройним Силам у середньостроковій перспективі, завдання, характерні для цих машин, та їхні бажані характеристики.

Командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-полковник Олександр Сирський нагадав присутнім, як вирішуються нашими іноземними партнерами окремі технічні й тактичні завдання.

Представники розробників гелікоптерів зазначили, що поділяють думку стосовно основних вимог до вертольотів, та окреслили свої потенційні можливості в питаннях розробки бойових, десантних і транспортних машин.

Сторони засвідчили високу вмотивованість забезпечити Збройні Сили України гідними вертольотами за необхідними напрямками та домовилися про подальшу взаємодію.

Поделиться публикацией