НОВОПРИЗНАЧЕНИЙ КРИВОНОС ЗАЯВИВ ПРО РЕФОРМУ УКРОБОРОНПРОМУ І «5 КРОКІВ ДО ПЕРЕМОГИ»

Новопризначений заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України полковник Сергій Кривонос звернеться до Верховної Ради з проханням якнайшвидше розглянути та прийняти закон про реформування Укроборонпрому.

Про це 13 березня він написав у Facebook.

Зокрема, Кривонос опублікував низку завдань, які стоять перед ним на новій посаді.

За його словами, задля реалізації та підвищення обороноздатності країни він буде звертатися до Верховної ради з проханням розглянути та прийняти закон про реформування Укроборонпрому.

На його думку, це допоможе «зробити роботу концерну максимально прозорою, унеможливить корупційну складову, відновить довіру до керівництва концерну з боку громадян України та іноземних партнерів».

«Для проведення повноцінної та прозорої реформи потрібно залучити наших міжнародних партнерів, провідні міжнародні компанії, кращих міжнародних та вітчизняних фахівців», — написав він.

Заступник Олександра Турчинова заявив, що разом зі своєю командою буде впроваджувати програму дій «П’ять кроків до Перемоги» по всій території країни.

Реалізація програми не дозволить Росії здійснити пряму військову агресію проти України.

Серед іншого, за словами Кривоноса, реалізація програми дозволить впровадити принцип «не бреши, не кради й не давай красти іншим».

Також Кривонос вважає, що реалізація програми дозволить виконати низку інших завдань, зокрема, забезпечити ЗСУ новітньою зброєю, провести реформу в оборонно-промисловому комплексі, налаштувати контроль та координацію складових сектору безпеки та оборони, тощо.

Поделиться публикацией