НОВИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ВІЙСЬКОВИЙ БЕЗПІЛОТНИК ACE ONE ПРЕЗЕНТУЮТЬ НА ВИСТАВЦІ В КИЄВІ

Новий український військовий безпілотник ACE ONE презентують на Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2021» у Києві 15 червня.

Про це 10 червня ц.р. повідомив Укрінформ, посилаючись на повідомлення пресслужби Державного космічного агентства України.

«У рамках виставки відбудеться презентація українського надсучасного бойового дрону ACE ONE, аналогів якого немає у світі», – підкреслили у відомстві.

Так, згідно з даними, які є у розпорядженні Укрінформу, розробником літального апарату є Міжнародна українська компанія ACE, а керівники проєкту – колишній президент ДП «Антонов» Олександр Лось та колишній голова ДКАУ, член Міжнародної академії космонавтики Володимир Усов.

Вони запевняють, що «у своєму класі неважкопідйомних безпілотників ACE ONE буде номером 1 у світі».

Крім цього, на виставці будуть представлені відомі авіабудівні конгломерати, топкомпанії світу за обсягами продажів озброєння, переможці хакатонів NASA Space App Challenge у категорії «Краще використання технологій» та інші висококласні компанії ринку оборонної галузі.

Виставка триватиме протягом 15-18 червня у Міжнародному виставковому центрі.

Як повідомлялося, Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека» проходить у Києві з 2004 року. Серед експонатів зазвичай представлені озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою, техніка та озброєння сухопутних військ, озброєння і екіпірування правоохоронних органів, військова авіація.

Поделиться публикацией