НГУ ОТРИМАЛА НОВУ АВТОТЕХНІКУ

Маріупольська бригада оперативного призначення Нацгвардії України отримала нову автотехніку.

 

Про це 22 січня ц.р. повідомив Український мілітарний портал, посилаючись на пресцентр Національної гвардії України.

 

На території 12-ї бригади оперативного призначення НГУ, яка дислокується в місті Маріуполі, відбулась передача нових службових автомобілів.

 

 

 

Сертифікат на п’ять спеціалізованих автомобілів командиру бригади полковнику Олександру Крячку вручив командувач НГУ генерал-полковник Микола Балан.

 

На заході був також присутній начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області генерал поліції третього рангу Микола Семенишин.

 

Він зазначив, що завдяки тісній співпраці поліції та Нацгвардії у регіоні вдається ефективно виконувати завдання правоохоронного напрямку, а також забезпечувати ряд інших заходів, що стосуються безпеки громадян.

 

Відтак, автопарк бригади підсилили позашляховик «Toyota Land Cruiser», два автомобілі «Ford Ranger» та два спеціалізовані мікроавтобуси на шасі автомобіля «Ford Transit».

 

 

 

Автомобілі використовуватимуться для охорони громадського порядку, оператично-профілактичних відпрацювань, спільного з поліцейськими патрулювання.

 

«Завдяки цим автівкам гвардійці матимуть змогу оперативно прибувати до місця виконання завдань», – розповідають у НГУ.

 

Автомобілі оснащені сучасними технічними засобами та зручні у використанні в умовах міста.

 

«Що стосується патрульних автомобілів для охорони громадського порядку, то їх ми закупили, враховуючи досвід європейських країн», – підкреслив командувач НГУ.

 

Також під час заходу командувач НГУ вручив заохочувальні відзнаки військовослужбовцям бригади за успішне виконання своїх обов’язків. Після цього ознайомився зі станом справ у військовій частині.

 

Нагадаємо, у грудні 2020 року Національна гвардія України отримала 62 автотехніку на базі Ford Transit.

 

У листопаді 2020 року Національна гвардія отримала від ПрАТ «Спецбудмаш» два рухомі пункти управління на базі шасі вантажного автомобіля МАЗ-6317.

Поделиться публикацией