НВК «ІСКРА» ПРОДОВЖИТЬ ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ ЗСУ СВОЄЮ ПРОДУКЦІЄЮ

У Міністерстві оборони України під головуванням заступника Міністра оборони Ростислава Замлинського відбулася нарада за участі представників ДК «Укроборонпром» та Казенного підприємства «Науково-виробничий комплекс «Іскра», під час якої обговорювалися плани співпраці у 2022 році.

Про це 17 січня ц.р. повідомив портал Арміяinform.

«Зважаючи на пріоритетність завдання розвитку системи ППО та ПРО України, Міністерство оборони вживає заходів, щоб забезпечити стабільне фінансування відповідних замовлень у рамках річного та трирічного плану оборонних закупівель. Збройні Сили зацікавлені в продукції НВК «Іскра», у бюджеті Міноборони на 2022 рік передбачено кошти на низку контрактів з підприємством. Наше спільне завдання – налагодити процес, щоб високотехнологічне обладнання надходило до військ вчасно, без затримок», – сказав заступник Міністра оборони Ростислав Замлинський.

«Минулий рік підприємство закінчило з позитивним результатом. Проте на нашу діяльність, як і на багатьох в Україні та світі, впливають наслідки пандемії COVID-19. В Міноборони відбулася дуже конструктивна розмова. Ми визначили спільні кроки, спрямовані на те, щоб відновити ритмічну роботу підприємства та у 2022 році планово виконувати контракти для армії», – зазначив директор НВК «Іскра» Юрій Пащенко.

Поделиться публикацией