НА ПІДПРИЄМСТВІ ТОВ «ІНФОКОМ ЛТД» ВПРОВАДЖУЮТЬ НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

На сьогоднішній день на підприємстві  ТОВ «Інфоком ЛТД» проводять тестування технології LoRA (Long Range – це технологія модуляції сигналу фізичного рівня (PHY), орієнтована на пристрої з живленням від батареї та передачу сигналу на великі відстані —  Ред.).  Про це в інтерв’ю програмі «Security Talks з Валентином Бадраком» повідомив генеральний директор компанії ТОВ «Інфоком ЛТД» Едуард Троценко.

«Дана технологія потребує малого споживання енергії, але забезпечує передачу сигналу на відстані 10-20 км. Таким чином ми передаємо координати. Спочатку робот отримує точку GPS, базується, а далі він вже може не використовувати GPS, а передавати свої координати за допомогою технології LoRA, а оператор через пристрій може контролювати його місцезнаходження», — пояснив він.

Крім того, серед нових розробок підприємства варто виділити наземну безпілотну платформу для логістики «Туран». Вона здатна перевозити логістичні піддони стандарту НАТО розміром 1200х1000мм та масою до 500 кг.

«Туран» — це більш потужна система, де усі колеса забезпечують привід. Крім того, на цю платформу можуть бути встановлені ракети», — додав він.

Також Е. Троценко розповів, що у компанії є розробка на основі КРАЗу. За його словами, ця система без кабіни, а її завдання – забезпечення безпілотної доставки.

 

Поделиться публикацией