НА КОНФЕРЕНЦІЇ У ЛЬВОВІ ДЕМОНСТРУВАЛИ МОЖЛИВОСТІ РОБОТИЗОВАНОЇ ПЛАТФОРМИ «ЛАСКА»

На ХІ Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ», яка відбулась 17-18 травня у Львові, демонструвала свої можливості й бойова роботизована платформа «Ласка» від запорізької компанії «Інфоком».«Ласка» – це проект мобільної роботизованої платформи з автоматизованою туреллю для виконання різноманітних бойових завдань, в тому числі охорони і захисту периметру. Конструктивно реалізована у вигляді турелі зі встановленим 7,62-мм ПКМ та запропонована в двох варіантах виконання: стаціонарному та на бойовому транспортному засобі.

У Львові БРП «Ласка» демонструвалася під час статичного показу військової техніки, а також взяла участь у динамічних заходах.

Ukrainian Military PagesUkrainian Military Pages

Зокрема було протестовано управління повідцем – у режимі роботи РЕБ турель може рухатися автономно, заздалегідь оцифрованим маршрутом, або керуватися людиною, за допомогою троса. Основні дії, що здійснюються за допомогою троса: включення двигуна, повороти праворуч/ліворуч, рух вперед, рух назад та зупинка.

milnavigator

Поделиться публикацией