НА ЗМІЇНОМУ ЗБУДУЮТЬ БАЗОВУ СТАНЦІЮ МОРСЬКОГО РАЙОНУ

На Зміїному збудують базову станцію морського району А1 Глобальної морської системи зв’язку під час лиха та для забезпечення безпеки мореплавства.

Про це повідомив 2 грудня Український мілітарний портал.

Реалізація проєкту дозволить посилити позиції України в сфері безпеки мореплавства на Чорному морі відповідно до її міжнародних договорів, зокрема, конвенцій Міжнародної морської організації.

Проєктована базова станція на острові Зміїний складається з телекомунікаційної вежі і 4-х одноповерхових частин:

технологічного контейнера,

дизель-генераторної електростанції,

приміщення електрощитової,

майданчики для резервуарів комплексного постачання в мобільних будівлях контейнерного типу, системи сонячних панелей

За відкритим аукціоном у системі Prozorro, вартість будівництва склад 67,86 млн гривень, цю ціну запропонувало ТОВ «Науково-виробничий союз концептуального будівництва» (НПЗ «Концепт Буд», Харківська область).

Інший учасник відкритого аукціону – ТОВ «Виробничо-комерційна компанія «Арія» надало цінову пропозицію у 67,92 млн гривень.

Тепер за умови сталого фінансування до 31 грудня 2022 року на острові Зміїний з’явиться однойменна станція морського району А1 Глобальної морської системи зв’язку під час лиха та для забезпечення безпеки мореплавства.

На початку листопада в Одесі відкрили модернізовану базову станцію морського району А1 Глобальної морської системи зв’язку під час лиха та для забезпечення безпеки мореплавства «Великий Фонтан».

Відкриття відбулось за участі Першого заступника Міністра інфраструктури України Д. Абрамович та генерального директора Директорату морського та річкового транспорту Я. Ілясевич.

Під час зустрічі була представлена презентація діяльності підприємства та висвітлення питання забезпечення безпеки мореплавства і завдання підприємства, – йшлося у повідомленні пресслужби КП «МПРС»

Берегова радіостанція морських районі А1 та А2 ГМЗЛБ в системі ДМРКЦ України

Поделиться публикацией