НАТО КУПУЄ ПРИЛАД РАДІАЦІЙНОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНСЬКОГО ПРИВАТНОГО ПІДПРЄМСТВА «СПАРИНГ-ВІСТ ЦЕНТР» – КЕРІВНИК ПІДПРИЄМСТВА

Прилад SVG-Ps приватному підприємству «Спаринг-Віст Центр» замовив НАТО через всесвітньо відому фірму Bruker, і підприємство повністю розробило та виготовило цей прилад за свої обігові кошти, а сертифікацію приладу було здійснено в Німеччині за стандартами НАТО.

Про це в інтерв’ю  інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомив генеральний директор науково-виробничого приватного підприємства «Спаринг-Віст Центр», член Правління Ліги оборонних підприємств України Ростислав Смук.

 

Зокрема, він повідомив, що на сьогоднішній день вже вироблено та закуплено понад 120 приладів.

 

«Цей прилад має код НАТО, і я вважаю, що це чи не єдиний випадок в Україні, коли маленьке українське підприємство щось зробило для НАТО і їм це сподобалося. 24 вересня ц.р. нас приймали в головному офісі із забезпечення програм НАТО в м. Люксембурзі для презентації нашої продукції», — заявив гендиректор компанії.

До того ж, Р. Смук додав, що нещодавно також відбулася зустріч в київському офісі НАТО, і є інформація, що «Спаринг-Віст Центр» — чи не найперша фірма з України, яка представила свою продукцію в європейському офісі НАТО в Люксембурзі.

 

Поделиться публикацией